Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

ξενοδοχείο σκύλων

Παροχές φιλοξενίας σκύλων

εγκεκριμένο ξενοδοχείο σκύλων

Το ξενοδοχείο σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που ορίζονται από τον νόμο, ώστε οι τετράποδοι φίλοι σας, να διαμένουν σε έναν χώρο ιδανικό για τη διατήρηση της ψυχολογικής και σωματικής τους υγείας.
Παροχές φιλοξενίας σκύλων - Ξενοδοχείο Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Ποιοι Είμαστε
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Ποιοι Είμαστε - Παροχές
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Τα δωμάτια - Παροχές
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Τα δωμάτια

τα δωμάτια

Το ξενοδοχείο σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που ορίζονται από τον νόμο, ώστε οι τετράποδοι φίλοι σας, να διαμένουν σε έναν χώρο ιδανικό για τη διατήρηση της ψυχολογικής και σωματικής τους υγείας.

Ο κάθε σκύλος φιλοξενείται σε δικό του δωμάτιο 10 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το κάθε δωμάτιο χωρίζεται σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει θέρμανση και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε σκύλου (χαλιά, κουβέρτες, κρεβατάκι, μαξιλάρια). Ο εξωτερικός χώρος είναι ελεύθερος σαν αυλή – μπαλκόνι, προστατευμένος από τη βροχή και τον ήλιο.

Τα δωμάτια προσφέρουν:

  • Άνετους χώρους για τη διαμονή των σκύλων.
  • Προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Τα δωμάτια διαθέτουν μόνωση για προστασία από τη ζέστη το καλοκαίρι και θέρμανση για προστασία από το κρύο, τον χειμώνα.
  • Καθαριότητα. Τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να πλένονται εύκολα και να διατηρούνται συνέχεια καθαρά.
  • Ασφάλεια. Όλοι οι χώροι είναι διαμορφωμένοι κατάλληλα, ώστε να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα τραυματισμού κάποιου σκύλου.
  • Ηρεμία. Η διάταξη των δωματίων, βοηθάει τους σκύλους να χαλαρώσουν, μειώνοντας το άγχος και το στρες.
  • Δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τις συνήθειες του σκύλου (χαλιά, μαξιλάρια, καναπέδες).
  • Συχνές απολυμάνσεις. Η μορφή των δωματίων αλλά και η διαρρύθμιση των βοηθητικών χώρων, μας επιτρέπει να γίνονται σωστές απολυμάνσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ο περιβάλλων χώρος

Περιμετρικά των δωματίων όπου φιλοξενούνται οι σκύλοι, υπάρχει άπλετος χώρος για παιχνίδι και άσκηση, σε μεγάλους περιφραγμένους κήπους, μέσα στη φύση. Όλοι οι χώροι είναι περιφραγμένοι με φράχτη ύψους 2,2 μέτρων, με εσοχές και τσιμέντο στη βάση τους.

Η καθαριότητα είναι βασικό μας μέλημα, γι’ αυτό κάθε πρωί και κάθε βράδυ, οι χώροι ελέγχονται για τυχόν σκουπίδια και ακαθαρσίες.

Το κομμάτι της κοινωνικοποίησης είναι από τα πιο σημαντικά για έναν σκύλο. Έτσι, έχουμε διαμορφώσει τους χώρους με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθούν τους σκύλους να επικοινωνούν με τους συγκατοίκους τους, με τον πιο ήρεμο και ασφαλή τρόπο.

Όπως και όλοι οι άνθρωποι, στις διακοπές τους επιζητούν ηρεμία και χαλάρωση, έτσι και εμείς στο ξενοδοχείο σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, φροντίζουμε ώστε το κλίμα να είναι πάντα ευχάριστο και χωρίς καμία ένταση.

Ο περιβάλλων χώρος των δωματίων είναι τοποθετημένος χωροταξικά σε σημείο, ώστε να μην ενοχλεί και να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για τη διαμονή του σκύλου σας.

Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Περιβάλλων χώρος - Παροχές
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Τα δωμάτια
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Τα δωμάτια

το προσωπικό

Το προσωπικό του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται από γνώσεις και εμπειρία. Τα άτομα που έρχονται σε επαφή με τους σκύλους, είναι πιστοποιημένοι ειδικοί πάνω στην ψυχολογία, την εκπαίδευση και την επικοινωνία με τους σκύλους.

Υπάρχει συνεχής επίβλεψη. Ακόμα και τις ώρες που οι σκύλοι κοιμούνται στα δωμάτιά τους, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση μέσα από κλειστό κύκλωμα με κάμερες. Σκοπός μας είναι να μπορούμε να παρακολουθούμε και να διασφαλίζουμε ότι οι φιλοξενούμενοί μας δεν θα αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, χωρίς να χρειαστεί η παρουσία μας στον προσωπικό τους χώρο, η οποία μπορεί να τους αναστατώσει.

Το ξενοδοχείο σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, έχει ειδική σύμβαση με την κτηνίατρο Εύη Παντοπούλου, η οποία είναι η υγειονομικά υπεύθυνη και θα ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη του σκύλου. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα συνεργασίας με κτηνίατρο της επιλογής σας.

δραστηριότητες

Είναι σημαντικό για εμάς, ο κάθε σκύλος που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις μας, να έχει μία ευχάριστη διαμονή και να περνάει καλά. Γι’ αυτό, κάθε πρωί και απόγευμα, δίνουμε τη δυνατότητα μίας βόλτας σε όμορφα διαμορφωμένα μονοπάτια μέσα στο δάσος.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα, το παιχνίδι και οι δραστηριότητες στους μεγάλους περιφραγμένους κήπους μας, πάντα με την επίβλεψη των ειδικών στην επικοινωνία και την ψυχολογία σκύλων.

Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Δραστηριότητες
Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου - Τα δωμάτια - Παροχές

γενικά

Περιποιημένοι χώροι. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στη φύση, απαιτείται αρκετή δουλειά, την οποία κάνουμε ευχάριστα και καθημερινά, για να διατηρούμε καθαρούς και περιποιημένους τους χώρους των εγκαταστάσεών μας.

Κουνούπια – σκνίπες – ψύλλοι – τσιμπούρια. Όλοι οι χώροι ψεκάζονται με ειδικά εντομοαπωθητικά σκευάσματα, κατάλληλα και ασφαλή για τα ζώα και ειδικά για τους σκύλους.

επιπλέον παροχές

Φυσικά το grooming του Μίλα στο Σκύλο σου είναι εδώ ώστε να φροντίσει για την περιποίηση και τον καλλωπισμό του τετράποδου φίλου σας.
Έναντι μικρής αμοιβής μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά του σκύλου, σε γιατρό ή στο σπίτι σας.

επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας και τη φιλοξενία του τετράποδου φίλου σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πολύ σύντομα για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.