Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

σχολή εκπαιδευτών σκύλων

Κάνε την αγάπη σου για τους σκύλους, επάγγελμα

Γίνε ένας σωστός επαγγελματίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων και μάθε πώς να δημιουργείς εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για κάθε χαρακτήρα σκύλου

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σύστημα ΕΣΣΑ

Σύστημα ΕΣΣΑ

Γνώρισε το καινοτόμο σύστημα ΕΣΣΑ, το οποίο θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για κάθε χαρακτήρα σκύλου

Μίλα στο ΣΚύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

Ολιστική προσέγγιση

Γίνε ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων, μέσω μίας φιλοσοφίας ολιστικής προσέγγισης στην εκπαίδευση σκύλων

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Πιστοποιήσεις

Always there for you

Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειάζεστε! Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε

ποιοι είμαστε

Η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου αποτελείται από μία ομάδα ειδικά καταρτισμένων ανθρώπων προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για έναν σωστό επαγγελματία Εκπαιδευτή Σκύλων.

Προσφέρει την απαραίτητη θεωρητική, πρακτική κατάρτιση και τεχνογνωσία, σε άτομα διαφόρων ηλικιών που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την Εκπαίδευση Σκύλων.

Επιπλέον, βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν μια διαφορετική, θετική, προσέγγιση τόσο στους τρόπους Εκπαίδευσης Σκύλων όσο και στην καθημερινότητά τους.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Ποιοι είμαστε
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου

η ουσία της εκπαίδευσης

Η ουσία της εκπαίδευσης είναι να βρούμε έναν απλό και εύκολο τρόπο να διδάσκουμε εμάς αλλά και τα πλάσματα γύρω μας, πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Της δικής μας, της δικής σας, αλλά και των πλασμάτων γύρω μας.

Στη Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, δεν θα σας διδάξουμε απλά ένα τυποποιημένο σύστημα Εκπαίδευσης Σκύλων. Θα σας διδάξουμε την τέχνη του να διδάσκετε και να διδάσκεστε… Θα σας διδάξουμε το καινοτόμο σύστημα ΕΣΣΑ

σπουδές

Δείτε αναλυτικά τα 3 Διδακτικά Πακέτα της Σχολής Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου.

Τα προγράμματα σπουδών, πόσο διαρκούν, τι θα μάθετε και τι γνώσεις θα έχετε αποκτήσει μετά την ολοκληρωσή τους.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Προγράμματα Σπουδών

τι σας προσφέρει η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων

Σκοπός μας είναι να σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες του επαγγέλματος

Ο Ειδικός στην Επικοινωνία Μεταξύ Σκύλων και Ανθρώπων, Ηλίας Ραϋμόνδης, με 19 έτη εμπειρίας, θα σου προσφέρει όλες τις γνώσεις (θεωρητικές και πρακτικές) που είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου ως Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων.

Σκοπός του δεν είναι να σε διδάξει απλά ένα πρόγραμμα  εκπαίδευσης σκύλων, αλλά να σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορείς να δημιουργήσεις εσύ το δικό σου (πάντα χωρίς βία). Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το πρόγραμμα που προσφέρει η Σχολή Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου και το Καινοτόμο Σύστημα ΕΣΣΑ.

Ο Νομικός μας σύμβουλος, Ανάργυρος Κουλούρης θα σε ενημερώσει για όλους τους νόμους που αφορούν το επάγγελμά σου, καθώς και για τις υποχρεώσεις που έχουμε σαν Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων και σαν Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Σκύλων, αλλά και σαν άνθρωποι, απέναντι στα ζώα και στους συμπολίτες μας.

Η κτηνίατρός μας, Εύη Παντοπούλου θα σου διδάξει όλα όσα είναι απαραίτητα να γνωρίζει ένας σωστός επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων σε σχέση με την υγεία των σκύλων.

Ο ψυχολόγος, Χρήστος Τσαρακτσίδης θα σου εξηγήσει τα διάφορα μοντέλα της ψυχολογίας των ιδιοκτητών καθώς και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος προσέγγισης.

Η groomer μας, Θάλεια Χριστοδούλου, θα σου διδάξει τις βασικές αρχές φροντίδας και καλλωπισμού των σκύλων.

Η αρχειονόμος μας, Βασιλική Λάζου, παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις σωστές λίστες πελατών και οργανωμένα διαχειριστικά αρχεία στη δική σου Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων.

Η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις (Ξενοδοχείο Σκύλων – Dog Hotel), στις οποίες οι μαθητευόμενοι μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές και τις γνώσεις που θα αποκομίσουν επάνω στην εκπαίδευση, την ψυχολογία, τη συμπεριφορά, το σύστημα ΕΣΣΑ, τα Κτηνιατρικά Εφόδια και τη Γραμματειακή Υποστήριξη.

Οι σπουδαστές του Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ζωντανές εκπαιδεύσεις με πελάτες μας, σε σεμινάρια και σε events.

Μετά την αποφοίτηση δίνεται η δυνατότητα επιπλέον εξάσκησης και πρακτικής σε όποιον το επιθυμεί καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας.

Τα χρόνια εμπειρίας μας, τα σεμινάρια marketing που έχουμε παρακολουθήσει αλλά και οι σύμβουλοι μάρκετινγκ που έχουμε προσλάβει μάς έχουν δώσει αρκετά για να μπορέσουμε να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα βήματα της νέας σας καριέρας.

τι επιπέδου εκπαιδευτής μπορείς να γίνεις

Κατέβασε το e-book του Dog Trainer Academy του Μίλα στο Σκύλο σου, συμπληρώνοντας το e-mail σου και ανακάλυψε “Τι επιπέδου Εκπαιδευτής μπορείς να γίνεις”

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - E-book - Τι επιπέδου Εκπαιδευτής μπορείς να γίνεις

κλείσε θέση τώρα

Θέλεις να κλείσεις θέση σε κάποιο από τα επόμενα τμήματα της Σχολής Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου;
Θέλεις απλά κάποιες πληροφορίες;
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ο Υπεύθυνος της Σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σου πολύ σύντομα!