Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

Είπαν για εμάς

Οι μαρτυρίες όλων όσων μας εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευση, τη φιλοξενία και τη φροντίδα του σκύλου τους,
είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση. Δείτε τι είπαν, όσοι γνώρισαν από κοντά, εμάς και τις υπηρεσίες μας…

Η εκπαίδευση ενός σκύλου έχει να κάνει κατά τη γνώμη μου, με τη διάθεση και τη σωστή αντιμετώπιση του ιδιοκτήτη του. Σκληρή και υπομονετική δουλειά με προσεγμένα βήματα και με την καθοδήγηση του Ηλία Ραϋμόνδη, ακόμα και ο πιο ατίθασος σκύλος, όπως ο Δίας, έχουν τεράστια βελτίωση μόλις με 6 μαθήματα και ενώ είναι μόλις 3,5 μηνών!

Δεν ξέρω πραγματικα εάν υπάρχει πιο ασφαλές μέρος να εμπιστευτείς τον σκυλάκο σου. Έτυχε να αρρωστήσει βαριά ο σκυλος μας, εξαιτίας ενός χρονιου προβληματος υγείας που έχει και ο Ηλίας τον έτρεξε στον κτηνιατρο, του έκανε ενέσεις και ξυπνουσε με ξυπνητήρι συχνά όλο το βράδυ και μας ενημέρωνε για την κατάσταση του, ενώ εμείς γυρνούσαμε πισω στην Κέρκυρα για να τον προλαβουμε ζωντανό. Τελικά έσωσε τον σκυλακο μας και είναι ακόμα μαζί μας υγιής! Είναι Άνθρωπος με Α κεφάλαιο! Δεν τα φιλοξενεί απλά, τα νοιάζεται, τα φροντίζει και τα διασκεδάζει τόσο πολυ που χαίρονται όταν τον βλέπουν και τρέχουν να πανε κοντά του!

Γιατί να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου; Να το απαντήσω με δικά μου λόγια; Ηλία, με τη Θετική Εκπαίδευση που μας έμαθες, η Ρούμπι μας δεν είναι απλά σε θέση να «εκτελέσει» κάποιες εντολές. Έχει γίνει κυριολεκτικά μέλος της οικογένειας, αφού είναι πια σε θέση να καταλάβει τι της ζητάμε και το κάνει...

Τον Ηλία τον γνωρίσαμε, όταν μας τον σύστησαν για να κάνουμε βασική εκπαίδευση στον Dargo, όταν αυτός ήταν ακόμα κουτάβι. Το πρώτο που εισέπραξα, ήταν η αγάπη του για τους τετράποδους φίλους μας και η αστείρευτη υπομονή του...

Ευχαριστούμε για όλα Ηλία. Ο σκύλος μας είναι πιο χαρούμενος από ποτέ! Φοβερή δουλειά!

Χωρίς πολλά σχόλια. Ό,τι καλύτερο έχει το νησί στον τομέα!

Μόνο μέσα από την εκπαίδευση, μπορεί πλέον η Άρια, αλλά όλοι στην οικογένειά µας, να επικοινωνήσουμε όταν κάθε φορά που κάτι είναι άγνωστο ή της προκαλεί κάποιο είδος φοβίας. Αρκεί να µας κοιτάξει για να της δώσουμε την πληροφορία αν όντως είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ή να αδιαφορήσει γι’ αυτό... Και αυτό δεν έγινε μαγικά. Κάθε μέρα εξελίσσεται και συμπληρώνεται μέσα από τη σχέση µας και τις κοινές εμπειρίες µας. Ηλία, σε ευχαριστούμε που µας βοήθησες να το κατακτήσουμε…

Πραγματικά, δεν περίμενα, να με ακούει με τόσες προκλήσεις δίπλα του, σε τόσο μικρό διάστημα! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και μπράβο για την τέλεια δουλειά σου Ηλία!

Η πανσιόν του Μίλα στον Σκύλο σου, έχει μία εξαιρετική προσέγγιση προς τα σκυλιά μας αλλά και προς εμάς, με τον Ηλία και τη γυναίκα του να έχουν δημιουργήσει έναν χώρο με σεβασμό προς τα φιλοξενούμενα ζωάκια μας. Ο Ηλίας μαθαίνει και ενημερώνεται για κάθε μία από τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα σκυλιά μας και τα προσέχει σαν να ήταν δικά του. Ένιωσα ασφάλεια και θα τα ξαναπάω όταν χρειαστεί. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Ηλία, με τη βοήθειά σου, καταφέραμε με τη Ρία να «σπάσουμε» ένα μεγάλο μέρος του φόβου και βγήκαμε από το σπίτι για τις βόλτες μας, στις οποίες, αν και είναι διστακτική στην αρχή, μετά τις απολαμβάνει και δύσκολα δέχεται να γυρίσουμε στο σπίτι. Εγώ και η Ρία σε ευχαριστούμε!

Ένας άψογα διαμορφωμένος και πολύ φιλόξενος χώρος για τα τετράποδα παιδάκια μας. Από την πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε το «Μίλα στο Σκύλο σου», καταλάβαμε ότι ο Ηλίας αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και όλο αυτό που προσφέρει έχει δημιουργηθεί με πολύ μεράκι. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ Ηλία για την όμορφη φιλοξενία.

Ηλία, ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Πέρασε υπέροχα και αυτό φαίνεται!

Ένα υπέροχο μέρος για σκυλοπαιχνίδι, εκτόνωση, εκπαίδευση και διαμονή!

Υπέροχος χώρος και άψογος ο Ηλίας!

Πόσα "ευχαριστώ" θα ήθελε να σου πει! Χωρίς το ενδιαφέρον σου, τώρα ίσως δε ζούσε ή θα ήταν χαμένος να τριγυρνάει πεινασμένος και φοβισμένος… Πολλά ευχαριστώ και από μένα. Να περάσεις όμορφες γιορτές µε αγάπη, υγεία και ξεκούραση!

Το «Μίλα στο Σκύλο σου» είναι εξαιρετικό γιατί έχει μία μοναδική οπτική για τον κάθε σκύλο που φιλοξενεί ή εκπαιδεύει ξεχωριστά. Δεν είναι τα σκυλιά… είναι η Άρια, ο Μουσάσι, η Ήρα, η Αύρα. Το καθένα με τον χαρακτήρα του, τις προτιμήσεις του, τις φοβίες του, που ο Ηλίας γνωρίζει και βοηθάει, είτε φιλοξενεί, είτε εκπαιδεύει. Η Άρια και η οικογένειά της, λέμε ένα «ευχαριστώ» και ένα «μπράβο». Ηλία, συνέχισε να αγαπάς αυτό που κάνεις...

Ό,τι και να πω θα είναι λίγο για τον Ηλία! Εξαιρετικός στη δουλειά του, ευγενέστατος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει! Μα πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Από την πρώτη στιγμή, τον εμπιστεύτηκα και ήμουν σίγουρη ότι ο Τσαρλίκος μου, θα είναι σε καλά χέρια. Και αυτό γιατί αγαπάει τα σκυλιά και αυτό που κάνει. αλλά και τα σκυλιά αγαπούν τον Ηλία! Ο Τσαρλίκος δεν ήθελε να φύγει όταν πήγα να τον πάρω! Είμαι πολύ τυχερή που σας βρήκα και εννοείται πως θα σας ξανάρθουμε! Ο Ηλίας και τα παιδιά είναι απλά εγγύηση στην ευτυχία του σκύλου σας!

Ο Σνούπι μας, πέρασε μία εβδομάδα συντροφιά με τον Μιλού και τα αλλά σκυλάκια που βρίσκονταν εκεί. Ψάχναμε πολύ καιρό να βρούμε ένα μέρος για να αφήσουμε το σκυλάκι μας, ώστε να μη νιώθει άβολα αν χρειαστεί να λείψουμε για κάποιο διάστημα. Ψάχνοντας στο ίντερνετ και ρωτώντας, μάθαμε για τη θαυμάσια δουλειά, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία που παρέχει ο Ηλίας στο κέντρο φιλοξενίας σκύλων που έχει. Άψογος στο να μας εξηγήσει τι ακριβώς θα παρέχει στον Σνούπι μας για όσο διάστημα θα παραμείνει εκεί, επικοινωνούσαμε καθημερινά με μηνύματα, μας έστελνε βίντεο με τις δραστηριότητες του μικρού μας φίλου και έτσι δε νιώθαμε ότι του λείπαμε. Ο Σνούπι, μας περίμενε στο αεροδρόμιο αφού είχε πάρει το μπάνιο του, (φρόντισε ο Ηλίας γι’ αυτό) και πιο χαρούμενος από ποτέ επέστρεψε μαζί μας στο σπίτι. Σίγουρα τώρα νιώθουμε ότι αφήνουμε τον μικρό μας φίλο σε καλά χέρια και μπορεί και αυτός για όσο διάστημα λείπουμε να κάνει τις μικρές διακοπές του. Ευχαριστούμε Ηλία για όλα.

Και οι 16 πατούσες μας ήταν εκεί για τις ημέρες του γάμου μας. Το απόλαυσαν πραγματικά και μάλιστα μάθανε και μερικά πράγματα. Ο Ηλίας είναι ένας αληθινός «γητευτής σκύλων»...

Αυτός ο τύπος είναι απίθανος. Οι σκύλοι είναι η δεύτερη φύση του!

Έφυγα από τις εγκαταστάσεις του Μίλα στο Σκύλο σου με τις καλύτερες εντυπώσεις! Ένιωσα από την πρώτη μέρα ότι αφήνω τον Ερμή μου σε καλά χέρια, σαν να τον πήγα κατασκήνωση, αφού τα σκυλάκια περνάνε τέλεια εκεί! Ο Ηλίας ήταν άψογος σε όλα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους, όχι μόνο ως ξενοδοχείο αλλά και ως χώρο αναψυχής και κοινωνικοποίησης για τα σκυλάκια!

Είναι σαν να στέλνεις το σκυλάκι σου κατασκήνωση, όπου θα παίξει και θα κάνει φίλους! Είναι ξεκάθαρο πως, όχι μόνο σέβονται τα σκυλάκια αλλά αγαπάνε αυτό που κάνουν. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και για την ενημέρωση (και photos) κατά τη διάρκεια!

Ο Ηλίας είναι εξαιρετικός εκπαιδευτής και άνθρωπος με βαθιά γνώση και αγάπη για τους σκύλους. Η ζωή μας με τον Diego έχει γίνει πλέον πολύ ευχάριστη και καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Ο Ηλίας μας βοήθησε και συνεχίζει να μας βοηθάει ώστε να βελτιώνεται η σχέση μας με τον σκυλάκο μας. Ηλία σε ευχαριστούμε για όλα!

Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία για την προσπάθειά του με τον Ερμή. Πραγματικά μετά από μερικά μαθήματα, ο σκύλος, που είχε προβλήματα συμπεριφοράς, είναι σε θέση να τα διαχειριστεί και εντός και εκτός σπιτιού. Συστήνεται ανεπιφύλακτα η εκπαίδευση από τον Ηλία!

Υπέροχος χώρος, υπέροχος ο Ηλίας. Ο Μαξ έχει πάει αρκετές φορές και πάντα όταν πλησιάζουμε κάνει χαρές. Όταν δει και τον Ηλία ανεβαίνει πάνω του. Αυτό έχει σημασία. Να περνάει τέλεια ο σκύλος όταν πρέπει να πάει σε ξενοδοχείο. Το συστήνω στους φίλους Κερκυραίους ανεπιφύλακτα!

Όταν έχεις ως μέλος της οικογένειάς σου έναν σκύλο, η πρώτη σκέψη που κάνεις όταν φεύγεις ταξίδι, είναι το τι κάνεις και που να τον αφήσεις. Ευτυχώς για εμάς που υπάρχει ο Ηλίας Ραϋμόνδης και το Μίλα στο Σκύλο σου. Τον Ηλία τον γνωρίσαμε, όταν μας τον σύστησαν για να κάνουμε βασική εκπαίδευση στον Dargo, όταν αυτός ήταν ακόμα κουτάβι. Το πρώτο που εισέπραξα, ήταν η αγάπη του για τους τετράποδους φίλους μας και η αστείρευτη υπομονή του. Εκπαίδευση πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον σκύλο. Άρα, ήταν και είναι ο μόνος άνθρωπος που θα εμπιστευόμασταν να αφήσουμε τον Dargo μας. Άψογη φιλοξενία, με πολλές βόλτες μέσα στη μέρα για τα αστέρια μας. Ηλία μου, σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, καθώς καμία στιγμή δεν ανησυχήσαμε για το πώς είναι ο Dargo.

Ηλία, σε ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της Αύρας. Κάθε φορά που ερχόμαστε σε σας, η Αύρα γυρίζει σπίτι χαρούμενη και κυρίως πιο ήρεμη, συνεργάσιμη και υπάκουη! Καλή συνέχεια και να μας περιμένετε ξανά σύντομα…

Άψογη συνεργασία, ωραίος και φιλόξενος χώρος. Μας βοήθησες πάρα πολύ με τα σκυλιά και μας άφησες με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε ευχαριστούμε!

Ηλία, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία του Λάρυ. Βλέπω ότι είναι πολύ χαρούμενος. Να μας περιμένετε ξανά, σύντομα…

Τα δικά μας περνάνε τόσο καλά στα χέρια σου, που σκεφτόμαστε να στα στείλουμε διακοπές, να χαρούνε λίγο… τα βλέπω λίγο ρουτινιασμένα εδώ!

Πολλές ευχαριστίες στον Ηλία και την ομάδα του και φυσικά στη Βάσω, που προσέφεραν στη Ρούμπη µας, όχι απλά φιλοξενία για τις μέρες που λείψαμε, αλλά ένα ακόμα δικό της σπίτι, όπου χαίρεται να επιστρέφει όποτε χρειάζεται εμείς να λείψουμε. Η Ρούμπη είναι ένα πολύ καλ(κ)ομαθημένο κορίτσι, µε χάδια, λιχουδιές, ελευθερία να μπαίνει και να βγαίνει στο σπίτι κατά βούληση και θεωρεί αυτονόητο να μοιράζεται μαζί µας µία μπουκιά από το φαγητό µας. Για όλους αυτούς τους λόγους, εγώ ειδικά, ήμουνα πολύ ανήσυχη την πρώτη φορά που την αφήσαμε στον Ηλία, παρόλο που ήταν αυτός που την εκπαίδευσε πριν από 3 χρόνια. Ο Ηλίας της έδωσε όλα όσα χρειαζόταν για να µη νιώσει παραμελημένη (ναι, ακόμα και την μπουκιά και μάλιστα κουνέλι!). Υποψιάστηκα ότι όλα πήγαν καλά όταν επιστρέψαμε, που δεν είδα ένα σκυλί «τρελαμένο» από την εγκατάλειψη (όπως φανταζόμουνα, η σκυλομάνα!) να… ικετεύει να την πάρουμε μαζί µας ή να µας έχει «θυμώσει» που την αφήσαμε. Μας υποδέχτηκε εντελώς φυσιολογικά! Αλλά βεβαιώθηκα οριστικά ότι όλα πήγαν καλά, όταν την αφήσαμε για 2η φορά, 2 εβδομάδες μετά. Ήταν φανερό, δεν είχαμε απλά βρει κάπου να αφήνουμε τη Ρούμπη όταν λείπαμε αλλά µία παρέα, όπου ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΛΑ. Τα σκυλιά δεν λένε ψέματα και η προθυμία της να µας πει «Άντε γεια, πάω να παίξω µε τους φίλους µου» ήταν ξεκάθαρη. Ίσως και να ζήλεψα λίγο. Την τρίτη φορά που την αφήσαμε (μόλις 1 εβδομάδα μετά), ήξερε πού πηγαίνει (άρχισε να κάνει χαρές μόλις μπήκε στο δρομάκι και βιαζόταν να βγει από το αυτοκίνητο για να παίξει µε τον Μιλού. Πραγματικά σας ευχαριστούμε για όλα!

Είμαστε τυχεροί που σας έχουμε στην Κερκυρα! Κάνετε εξαιρετική δουλειά και είστε υπέροχοι με τα σκυλιά! Μπράβο σας!

Γεια σου βρε Ηλία. Είσαι ένας άνθρωπος πολύ χαρούμενος, που κάνει αυτά που αγαπάει και κάνεις πολύ περισσότερα για τους τετράποδους φίλους µας, από αυτά που κάνουν άλλοι... Σε άλλα ξενοδοχεία, απλά τα κλείνουν σε ένα κουτί και δε νοιάζονται, εσύ δίνεις στοργή και φροντίζεις να περνάνε και όμορφα τα σκυλάκια µας…

Ο Ηλίας πρόσεχε το αγαπημένο μας κορίτσι, την Ίζυ, για πάνω από μία βδομάδα και αυτή τον λάτρεψε. Όταν την είδαμε ήταν φανερά ήρεμη και πολύ καλά φροντισμένη. Επαγγελματισμός, ασφάλεια, καθαριότητα και άπλετος χώρος για παιχνίδι. Ο Ηλίας έχει πολλή αγάπη για τα σκυλιά, και αυτά το καταλαβαίνουν. Είναι ο καλύτερος! Είναι ωραίο να ξέρουμε ότι, αν χρειαστεί στο μέλλον, υπάρχει ένα μέρος που θα την φροντίσουν καλά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σκύλων! Ευχαριστούμε Ηλία!

Εξαιρετικός εκπαιδευτής ο Ηλίας, με γνώσεις και εμπειρία! Επαγγελματίας και πάνω από όλα ανθρωπος. Έκανα την πιο σωστή επιλογή για την Κούκι μου και ακόμα είμαστε στην αρχή. Συγχαρητήρια!

Ο Ηλίας φρόντισε τα κορίτσια μου υπέροχα. Οι εγκαταστάσεις του είναι φανταστικές και είναι πολύ επαγγελματίας!

Εξαιρετική δουλειά και πολλή αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας!

Ότι καλύτερο για εκπαίδευση σκύλου! ο δικός μου σκύλος δεν ανέχεται χάδια και εκδηλώνει επιθετικότητα . Είμαστε στο 5ο μάθημα και ήδη έχει μάθει να υπακούει σε κάποιες εντολές αλλά και να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του.

Ο Ήλιας έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο μου τον Μπακ από τότε που ήταν 6 μηνών. Σήμερα ο Μπακ είναι 6 χρονών και όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόταν. Άριστη και η φιλοξενία που πρόσφερε, όποτε χρειάστηκε. Σ' ευχαριστούμε πολύ Ηλία!

Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία που μας βοήθησε τόσο πολύ με τον μικρό μας Φοίβο. Μέσα από τη θετική εκπαίδευση κατάφερε να βοηθήσει το σκυλάκι μας να ξεπεράσει σημαντικά προβλήματα συμπεριφοράς. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Φοίβος μπορεί και επικοινωνεί μαζί μας, μετά από τα βήματα που ο Ηλίας μας δίδαξε!

Ο Λόκι είναι ο τέταρτος σκύλος που σώσαμε, ο οποίος έχει κάποιες κινητικές δυσκολίες. Οι άλλοι τρεις ήταν τελείως κακομαθημένοι και ανεκπαίδευτοι, οπότε υπήρχε ένα σύνολο από προβληματικούς σκύλους χωρίς κανόνες από εμάς. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε και έτσι, ο κτηνίατρός μας, μας συνέστησε τον Ηλία. Με τον Ηλία συνεννοηθήκαμε πολύ εύκολα και μετά από το πρώτο μόλις μάθημα, τα πράγματα ήταν ήδη καλύτερα. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά το κλίμα στο σπίτι είναι ήδη χαρούμενο και πιο χαλαρό. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον Ηλία και το Μίλα στο Σκύλο σου και είμαι σίγουρη ότι στο μέλον θα χρειαστούμε και πάλι τη βοήθειά του. Είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει μέχρι τώρα για την οικογένειά μας, η οποία μεγαλώνει συνεχώς. Ευχαριστούμε Ηλία…

πείτε μας τη γνώμη σας

Η άποψή σας είναι σημαντικη για εμάς γιατί βοηθάει στο να ενημερωθούν καλύτερα οι μελλοντικοί μας πελάτες και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας