Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

εκπαίδευση σκύλων

Καινοτόμες τεχνικές εκπαίδευσης σκύλων

Στο «Μίλα το Σκύλο σου» προσφέρουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας. Στόχος μας, η αρμονική συμβίωση σκύλων και ανθρώπων.

Το Σύστημά μας

Το σύστημα ΕΣΣΑ (Επικοινωνία – Συνεργασία – Σεβασμός – Αγάπη), βασίζεται στις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές εκπαίδευσης. Για εμάς, η αρμονική συμβίωση σκύλων και ανθρώπων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και την αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό, μεράκι, πάθος και αγάπη.

Τα «όπλα» μας είναι στη διάθεσή σας για να πετύχουμε τα θεμιτά για εσάς και τους σκύλους σας αποτελέσματα, στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Τεχνικές Εκπαίδευσης Σκύλων - Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου

Βήμα - βήμα

Στόχος μας στην εκπαίδευση σκύλου και ιδιοκτήτη είναι να κάνουμε τα πράγματα απλά, κατανοητά, εύκολα και διασκεδαστικά. Η τεχνική «Βήμα – βήμα» μάς βοηθάει να εντοπίσουμε τα προβλήματα συμβίωσης με τον σκύλο σας και να τα κατακερματίσουμε σε απλά και κατανοητά βήματα.

Έπειτα, εύκολα και διασκεδαστικά, σας παίρνουμε από το χέρι και βήμα βήμα, διασχίζουμε μαζί τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στον στόχο σας.

Δράσε

Τίποτα δεν γίνεται αν δεν αναλάβουμε δράση, έστω και για πέντε λεπτά την ημέρα. Ωστόσο, αρκετές φορές, μέσα στην καθημερινότητά μας, ακόμα και αυτά τα πέντε λεπτά μοιάζουν βουνό.

Η τεχνική «Δράσε» έχει σκοπό να σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε. Αλλάζουμε τρόπους, εξαλείφουμε δυσκολίες, αναζωπυρώνουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος, δίνοντάς σας κίνητρα.

Τεχνικές Εκπαίδευσης Σκύλων - Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Τεχνικές Εκπαίδευσης - Όχι βία

Όχι βία

Οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι στην εκπαίδευση σκύλου και κηδεμόνα, μας έχουν διδάξει ότι η βία απλά δημιουργεί προβλήματα. Στο Μίλα στο Σκύλο σου, κανείς δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς. Όλοι θέλουν αυτό που θέλουμε και εμείς.

Για να μάθεις κάποιον να θέλει αυτά που θέλεις και εσύ, δεν χρειάζεται βία. Χρειάζεται γνώση, στωικότητα, σύστημα (ΕΣΣΑ), θέληση (Δράσε) και επιμονή (always there for you – never stop).

Γνώση στον ιδιοκτήτη

Για να μπορέσουμε να συμβιώσουμε αρμονικά, πρέπει τα πάντα γίνουν απόλυτα κατανοητά. Στο Μίλα στο Σκύλο σου, οποιοδήποτε πρόβλημα (μέσω του Βήμα – βήμα), βρίσκει τη λύση του.

Παρόλα αυτά, το να σας πάρουμε από το χέρι και να σας οδηγήσουμε στο τέλος του μονοπατιού, είναι μια εφήμερη λύση.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου δεν χρησιμοποιούμε απλά τεχνικές για να λύσουμε ένα πρόβλημά, σας διδάσκουμε τις τεχνικές αυτές για να μπορείτε να το κάνετε εσείς οι ίδιοι.

Σαν αποτέλεσμα, αφού ολοκληρώσετε τα μαθήματα που θα κάνετε μαζί μας, θα έχετε τα εφόδια (πάντα σε συνεργασία μαζί μας), για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και δυσκολία.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Τεχνικές Εκπαίδευσης - Γνώση στον Ιδιοκτήτη
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Τεχνικές Εκπαίδευσης - Always there for you

Always there for you

Οι δικαιολογίες του στυλ ο σκύλος είναι «κυριαρχικός», «φοβικός», «χαζός», «ενεργητικός»… δεν υπάρχουν για εμάς.

Αυτές οι δικαιολογίες στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, χρησιμοποιούνται για να ξεφορτωθούμε πελάτες που χρειάζονται βοήθεια υψηλής ποιότητας και είναι ένας τρόπος να ρίξουμε την ανικανότητα κάποιου στον σκύλο.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου δεν υπάρχει αυτό. Όσο εσείς θέλετε να προχωρήσετε, εμείς είμαστε δίπλα σας.

Never stop!

Σκοπός της εκπαίδευσης στο Μίλα στο Σκύλο σου, δεν είναι να μετατρέψουμε τον σκύλο σε στρατιώτη, αλλά να μάθει ο ιδιοκτήτης να χρησιμοποιεί τα όπλα μας για καλό δικό του αλλά και του σκύλου του. Αυτό είναι και το νόημα της εκπαίδευσης σκύλου και κηδεμόνα.

Όταν μπορείς να κατακερματίσεις ένα πρόβλημα σε πολλά μικρότερα, όταν μπορείς να βρεις έναν λόγο για να ασχοληθείς, όταν έχεις γνώσεις και εμπειρία να καθοδηγήσεις και να εμπνεύσεις άλλους χωρίς να γίνεσαι βίαιος, όταν έχεις δίπλα σου αστείρευτη υποστήριξη σε ότι θες να κάνει ο σκύλος σου,  τότε τίποτα δεν σε σταματά!

Εύκολα – απλά – διασκεδαστικά. Εσύ και τα πλάσματα γύρω σου, μπορείτε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας…

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Τεχνικές Εκπαίδευσης - Never stop
Εκπαίδευση: Παραδοσιακή ή θετική - Βίντεο εκπαίδευσης σκύλων - Το κανάλι του Μίλα στο Σκύλο σου
Play Video about Εκπαίδευση: Παραδοσιακή ή θετική - Βίντεο εκπαίδευσης σκύλων - Το κανάλι του Μίλα στο Σκύλο σου