Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

σχολή εκπαιδευτών σκύλων

Δυνατότητες παρακολούθησης

δυνατότητες παρακολούθησης προγραμμάτων σπουδών

Στο Μίλα στο Σκύλο σου Dog Trainer Academy, έχουμε δημιουργήσει μία καινοτόμο μέθοδο παράδοσης μαθημάτων.
Ο κάθε σπουδαστής έχει πολλές δυνατότητες παρακολούθησης Προγραμμάτων Σπουδών, με την επιλογή να παρακολουθήσει κάποια, ή όλα τα Προγράμματα σπουδών της Σχολής Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου με μία από τις παρακάτω μορφές:

Δυνατότητες παρακολούθησης προγραμμάτων σπουδών - Σχολή εκπαιδευτών σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Κέρκυρα

ταχύρρυθμο τμήμα

Εργάζεσαι εποχιακά ή έχεις αυστηρά συγκεκριμένες περιόδους που θα πάρεις την άδεια σου; Ίσως αυτή η μέθοδος να σου ταιριάζει.

Μία φορά τον χρόνο θα δημιουργούνται ταχύρρυθμα τμήματα. Οι σπουδαστές θα έρθουν στις εγκαταστάσεις μας στην Κέρκυρα, όπου θα μείνουν για μικρό χρονικό διάστημα, από 2 έως 8 εβδομάδες. Αυτό εξαρτάται από το ποιο πρόγραμμα θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν.

Στόχος είναι να γίνονται καθημερινές παραδόσεις και ασκήσεις με σκοπό την ολοκλήρωση των απαραιτήτων ωρών παρακολούθησης, της διδακτέας ύλης αλλά και των πρακτικών ασκήσεων.

Στη συνέχεια θα ανατεθούν τελικές εργασίες, τις οποίες οι σπουδαστές θα πρέπει να ολοκληρώσουν σε δικό τους ή δικό μας χώρο (ανάλογα με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες του εκάστοτε μαθητή).

Όποιος σπουδαστής το επιθυμεί, υπάρχει, κατόπιν συνεννόησης, η δυνατότητα φιλοξενίας κατά το διάστημα των σπουδών. Προϋπόθεση, να έχουμε ενημερωθεί και να γίνουν όλες οι απαραίτητες για τη φιλοξενία διαδικασίες.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Δυνατότητες Παρακολούθησης

στάνταρ παράδοση

Κάθε χρόνο, προς τα τέλη Οκτωβρίου ή αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινάει ένα στάνταρ τμήμα. 
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο 10:45 με 17:00, στις εγκαταστάσεις μας στην Κέρκυρα.

Οι σπουδαστές θα χρειαστεί να παρευρεθούν 4 ή 8 ή 12 Σαββατοκύριακα (ανάλογα με το πόσα προγράμματα θα παρακολουθήσουν), στο διάστημα των οποίων θα καλυφτούν οι απαραίτητες ώρες παρακολούθησης, θα δοθεί η διδακτέα ύλη και θα γίνουν ειδικές πρακτικές ασκήσεις. Τέλος, θα ανατεθούν τελικές εργασίες.

Όποιος σπουδαστής το επιθυμεί, υπάρχει κατόπιν συνεννόησης, η δυνατότητα διανυκτέρευσης.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Δυνατότητες Παρακολούθησης

μοντέλο μικτής μάθησης

Στη Σχολή Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου, εφαρμόζεται το μοντέλο μικτής μάθησης (blended learning), το οποίο συνδυάζει τη δια ζώσης και την εξ’ αποστάσεως μάθηση με την υποστήριξη των τεχνολογιών του διαδικτύου και είναι ένας από τους πιο ευέλικτους και αποτελεσματικούς τρόπους οργάνωσης επιμορφωτικών δράσεων.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Δυνατότητες Παρακολούθησης

συνδυασμός των παραπάνω

Οι σπουδαστές, κατόπιν συνεννόησης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το κάθε ένα από τα 3 Προγράμματα Σπουδών, σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μορφές.

Πχ μπορεί κάποιος να ξεκινήσει με το 1ο πρόγραμμα στη Στάνταρ Παράδοση, μετά να κάνει το 2ο πρόγραμμα υπό μορφή ταχύρρυθμων και να ολοκληρώσει το 3ο πρόγραμμα σε κάποιο άλλο διδακτικό έτος.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Δυνατότητες Παρακολούθησης

επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλεις να κλείσεις θέση σε κάποιο από τα επόμενα τμήματα της Σχολής Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου;
Θέλεις απλά κάποιες πληροφορίες;
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ο Υπεύθυνος της Σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σου πολύ σύντομα!