Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

εκπαίδευση σκύλου και κηδεμόνα

Μάθε πώς να επικοινωνείς με τον σκύλο σου

Επικοινώνησε με τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σου, μέσω μίας ολιστικής φιλοσοφίας και προσέγγισης στην εκπαίδευση σκύλων

Εκπαίδευση σκύλου και ιδοκτήτη - Μίλα στο Σκύλο σου - Υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων
Εκπαίδευση Σκύλου και Κηδεμόνα - Μίλα στο Σκύλο σου

εκπαίδευση σκύλου και κηδεμόνα

Στο Μίλα στο Σκύλο σου προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλου και κηδεμόνα. Η απώτερη μας αποστολή είναι να προωθήσουμε την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ σκύλων και ανθρώπων.

Βασιζόμαστε στο σύστημα ΕΣΣΑ (Επικοινωνία – Συνεργασία – Σεβασμός – Αγάπη), το οποίο χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης, ενώ αντιμετωπίζουμε την εκπαίδευση με επαγγελματισμό, πάθος και αγάπη.

Η τεχνική “Βήμα – βήμα” μάς βοηθά να ανιχνεύσουμε προβλήματα συμβίωσης και να τα διαχειριστούμε σε απλά βήματα, καθιστώντας την εκπαίδευση ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.

Εκπαίδευση σκύλου και Κηδεμόνα - Μίλα στο Σκύλο σου Κέρκυρα - Υπηρεσίες

Προωθούμε τη δράση και αποφεύγουμε τη βία, ενθαρρύνοντάς σας να αναλάβετε δράση για την εκπαίδευση του σκύλου σας. Ταυτόχρονα, σας παρέχουμε σταθερή υποστήριξη και κίνητρα.

Στην προσέγγισή μας, δεν χρησιμοποιούμε βία, αλλά γνώση, στωικότητα, σύστημα, δράση και επιμονή. Σας διδάσκουμε, όχι μόνο να λύνετε τα προβλήματα, αλλά και να αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε μελλοντικές  προκλήσεις.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου, δεν παρέχουμε εφήμερες λύσεις, αλλά σας διδάσκουμε τις δεξιότητες για να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να γίνετε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, εύκολα, απλά και διασκεδαστικά. Ποτέ δεν πρέπει να σταματάτε να εξελίσσεστε και να αναπτύσσεστε μαζί με τον σκύλο σας.

τεχνικές εκπαίδευσης

Στο “Μίλα στο Σκύλο σου” χρησιμοποιούμε προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων, τα οποία επιδιώκουν την αρμονική συμβίωση μεταξύ ανθρώπων και των τετράποδων φίλων τους.

Υποστηρίζουμε τεχνικές εκπαίδευσης όπως το “Βήμα – βήμα”, που αναλύει τα προβλήματα σε απλά βήματα, και το “Δράσε”, που ενθαρρύνει τη δράση από τον ιδιοκτήτη.

Η προσέγγιση μας είναι ολιστική και επικεντρώνεται στη γνώση και τη συνεχή υποστήριξη.

Επικεντρωνόμαστε στη σημασία της γνώσης για τον ιδιοκτήτη και την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση. Επίσης προσφέρουμε εργαλεία και στήριξη για μια θετική και παραγωγική σχέση μεταξύ κηδεμόνα και σκύλου.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σύστημα ΕΣΣΑ

φόρμα επικοινωνίας

θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εκπαίδευση σκύλου και κηδεμόνα;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πολύ σύντομα για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.