Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

ξενοδοχείο σκύλων

Γιατί να μας επιλέξετε

κρατικά αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις

Το Ξενοδοχείο Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου είναι εγκεκριμένο από το κράτος, με ΑΔΑ: ΩΚ7Η7ΛΕ-Χ61 και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, που ορίζονται από τον νόμο, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε κάθε σκύλο που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Ένας από τους βασικότερους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και απαντάει στο “γιατί να μας επιλέξετε”, είναι το ότι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να προσέχουν τους σκύλους είναι ειδικοί στην επικοινωνία, την ψυχολογία και την εκπαίδευση των σκύλων.

Και το κυριότερο, υπάρχει όλο το 24ωρο κάποιος στις εγκαταστάσεις μας, ώστε να φροντίζει για την ασφάλεια αλλά και για ότι χρειαστούν οι τετράποδοι φιλοξενούμενοί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε - Κρατικά αδειοδοτημένο ξενοδοχείο σκύλων στην Κέρκυρα - Μίλα στο Σκύλο σου
Μίλα στο Σκύλο σου - Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων - Κέρκυρα - Γιατί να μας επιλέξετε

φροντίζουμε τον σκύλο σας σαν να είναι παιδί μας

Οι χώροι, όπου φιλοξενούνται οι σκύλοι έχουν ελεγχθεί από το κράτος ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ασφάλεια και την καταλληλότητά τους.

Επιπλέον το κλειστό σύστημα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένο τόσο στα δωμάτια, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε και να διασφαλίζουμε ότι δεν θα συμβεί το οτιδήποτε στον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο.

Αγαπάμε τους σκύλους και τους φροντίζουμε σαν να είναι παιδιά μας, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο σκύλος σας δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο, αλλά ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειάς σας.

επικοινωνήστε μαζί μας

Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας και τη φιλοξενία του τετράποδου φίλου σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πολύ σύντομα για να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.