Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

η σχολή εκπαιδευτών σκύλων

Ποιοι είμαστε

εισαγωγή

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτής της Σχολής, στριφογύριζε στο μυαλό μου από το 2013. Εκπαιδεύοντας σκύλους και ανθρώπους από το 1998, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στον τρόπο που συμβιώνουμε άνθρωποι και ζώα, αλλά και στην ποιότητα ζωής του καθένα ξεχωριστά.

Η έλλειψη σωστών και αξιόπιστων γνώσεων πάνω στην εκπαίδευση και την ψυχολογία των κατοικίδιων ζώων, ήταν (και είναι) ένα σημαντικό κομμάτι. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό. Χρειάζεται αγάπη για τη ζωή, παιδεία, σωστή προσέγγιση και κόπος. Όσο περισσότερο δούλευα με τους σκύλους και με τους κηδεμόνες τους, τόσο πιο ξεκάθαρο γινόταν.

Η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Κέρκυρα - Σχετικά με εμάς
Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σχετικά με εμάς

Για να καταφέρω να βελτιώσω, στον βαθμό που φτάνω και μπορώ, την ποιότητα ζωής ζώων και ανθρώπων, αλλά και τον τρόπο που συμβιώνουν, πρέπει να δώσω ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των ανθρώπων.

Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο εμείς οι άνθρωποι, τουλάχιστον στην πλειοψηφία μας, μαθαίνουμε, δεν είναι αρκετά δελεαστικός ώστε να μπούμε στη διαδικασία να διδαχτούμε κάτι καινούριο. Έτσι, τον «έσπασα» και έφτιαξα έναν καινούριο. Το σύστημα ΕΣΣΑ.

Δεν ήταν εύκολο. Μου πήρε περίπου 5 χρόνια. Άρχισα να τον εφαρμόζω σε σκύλους αλλά και σε ανθρώπους. Όσο περισσότερο δούλευα, τόσο περισσότερο έβλεπα τα λάθη μου και τα διόρθωνα.

Σήμερα έχει φτάσει στο σημείο της μετάδοσης, δηλαδή, στο σημείο που για να μπορέσω να το κάνω ακόμα καλύτερο, πρέπει να αρχίσω να το διδάσκω σε άλλους. Οι μαθητές μου, με φρέσκα μάτια, θα δουν αυτά που εγώ δεν μπορώ και μέσα από το σύστημα ΕΣΣΑ, θα γίνουν οι δάσκαλοί μου. Ταυτόχρονα θα είναι και οι μαθητές μου. Ένας αέναος χορός με τελικούς αποδέκτες τις καλύτερες εκδοχές των εαυτών μας!

Δεν διδάσκουμε απλά ένα τυποποιημένο σύστημα εκπαίδευσης σκύλων. Διδάσκουμε τον τρόπο να μάθετε τον εκπαιδευόμενο να μαθαίνει, να επικοινωνεί, να βελτιώνεται και να βελτιώνει. Διδάσκουμε τον τρόπο να βλέπετε μέσα από τα μάτια του κάθε εκπαιδευόμενου, να κατανοείτε τα συναισθήματά του και να τον καθοδηγείτε στην επιτυχία.

Η διδασκαλία είναι ο τρόπος μου να γίνω καλύτερος για εσάς.

Καλώς ήρθατε στη Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Η Φιλοσοφία μας

τι προσφέρουμε

Η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου για όσους θέλουν να γίνουν Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Σκύλων προσφέρει την απαραίτητη θεωρητική, πρακτική κατάρτιση και τεχνογνωσία, σε άτομα διαφόρων ηλικιών που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων.

Επιπλέον, βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν μια διαφορετική, θετική, προσέγγιση τόσο στους τρόπους εκπαίδευσης σκύλων όσο και στην καθημερινότητά τους.

Η σημαντικότερη γνώση είναι να γνωρίζεις τον τρόπο να βρεις, να κατανοήσεις και να αφομοιώσεις αυτά που δεν γνωρίζεις και που σου είναι χρήσιμα!

Η ομάδα του Dog Trainer Academy θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να το πετύχεις!

Το καινοτόμο σύστημα ΕΣΣΑ θα σου διδάξει πώς να εντοπίζεις τις δυσκολίες και τα προβλήματα και πώς να βρίσκεις ή να δημιουργείς λύσεις χωρίς το παραμικρό ίχνος βίας. Οι τεχνικές που περιέχει, κάνουν τα πολύπλοκα και δύσκολα, απλά και εύκολα.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Η Φιλοσοφία μας

Κάθε μαθητής που θα ολοκληρώνει τις σπουδές του, θα μπορεί να βοηθήσει τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, να επικοινωνούν καλύτερα, να ξεπερνούν δυσκολίες και να λύνουν προβλήματα.

Στο Dog Trainer Academy θα μάθεις να βρίσκεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν!

Στόχος της σχολής είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν σφαιρική αντίληψη γύρω από τις τεχνικές και τις μεθόδους της σύγχρονης εκπαίδευσης σκύλων. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, η κριτική σκέψη και τα διαθέσιμα εργαλεία που διαθέτει ο κάθε εκπαιδευόμενος.

Τα ένστικτα, η γλώσσα του σώματος και η ψυχολογία των σκύλων είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που διδάσκονται στη Σχολή Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου. Ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι η K9 Συναίσθηση.

Μέσα από ειδικές ασκήσεις οραματισμού, Role Playing και ζωντανές δράσης, βοηθάμε τους εκπαιδευόμενους να ακονίσουν την ικανότητα να «βλέπουν» μέσα από τα μάτια των σκύλων και να «νιώθουν» τα ένστικτα και τα συναισθήματα τους.

Η ουσία της εκπαίδευσης είναι να βρούμε έναν απλό και εύκολο τρόπο να διδάσκουμε εμάς αλλά και τα πλάσματα γύρω μας, πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινότητα μας. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Της δικής μας, της δικής σας, αλλά και των πλασμάτων γύρω μας.

Δεν θα σας διδάξουμε απλά ένα τυποποιημένο σύστημα εκπαίδευσης σκύλων. Θα σας διδάξουμε τον τρόπο να μάθετε τον εκπαιδευόμενο να μαθαίνει, να επικοινωνεί, να βελτιώνεται και να βελτιώνει. Θα σας διδάξουμε τον τρόπο να βλέπετε μέσα από τα μάτια του κάθε εκπαιδευόμενου, να κατανοείτε τα συναισθήματά του και να τον καθοδηγείτε στην επιτυχία…

Θα σας διδάξουμε την τέχνη του να διδάσκετε και να διδάσκεστε. Θα σας διδάξουμε το καινοτόμο σύστημα ΕΣΣΑ.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σχετικά με εμάς

Το καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης ΕΣΣΑ βοηθάει εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενο να εντοπίσουν και να ενισχύσουν τα αδύναμα σημεία σε χαρακτήρες και σχέσεις. Σκοπός του, είναι να εντοπίσει τα σημεία που δυσκολεύουν (τόσο μαθητή όσο και δάσκαλο) και βήμα βήμα, να τα εξαλείψει.

Το αποτέλεσμα είναι ο εκπαιδευτής και ο εκπαιδευόμενος να βελτιώσουν τη σχέση τους και να οδηγήσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, σε μια καλύτερη εκδοχή. Με το να γίνετε μαθητές μας, μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι!

Δυστυχώς, τα βιβλία και το ίντερνετ δεν είναι αρκετά. Είναι χρήσιμα, αλλά δεν μπορούν να σου μάθουν πολλά για τη ζωή. Δεν μπορείς, με μόνο εφόδιο τα βιβλία, να γίνεις πιλότος. Ούτε να μάθεις να κάνεις ποδήλατο ή κολύμπι. Χρειάζεσαι αληθινές εμπειρίες, χρειάζεσαι πρακτική εξάσκηση και χρειάζεσαι κάποιον άνθρωπο να σου δείξει τα βασικά. (Μανώλης Δουκίδης, Έλληνας συγγραφέας)

Ο Μανώλης Δουκίδης το θέτει τέλεια. Για τον λόγο αυτό η Σχολή έχει μια τεράστια γκάμα Πρακτικών Ασκήσεων που σκοπό έχουν να προσφέρουν αληθινές εμπειρίες.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σχετικά με εμάς

Το Μίλα στο Σκύλο σου, διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις (Μίλα στο Σκύλο σου Dog Hotel), στις οποίες οι μαθητευόμενοι μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές και τις γνώσεις που θα αποκομίσουν πάνω στην εκπαίδευση, την ψυχολογία, τη συμπεριφορά, το σύστημα ΕΣΣΑ, τα κτηνιατρικά εφόδια και τη γραμματειακή υποστήριξη.

Μέσα από διάφορες τεχνικές ψυχολογίας και υπόδυσης ρόλων, βάζουμε τους μαθητές να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που σίγουρα θα συναντήσουν στην καριέρα τους ως εκπαιδευτές. Από απλές ιδιαιτερότητες έως και τρελές απαιτήσεις.

Σκοπός του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η απόκτηση εμπειριών πάνω στον χειρισμό ιδιαίτερων καταστάσεων, η αύξηση της αυτοπεποίθησης και το ακόνισμα διαφόρων δεξιοτήτων.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων - Μίλα στο Σκύλο σου - Σχετικά με εμάς

Επιπλέον, σε αυτό το μάθημα οι εκπαιδευόμενοι, μέσα από έναν διασκεδαστικό και, αρκετές φορές, αστείο τρόπο, αλλάζουν ρόλους και μπαίνουν στη θέση των πλασμάτων που καλούνται να εκπαιδεύσουν. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ενσυναίσθησης και της συναισθηματικής νοημοσύνης τόσο για ανθρώπους όσο και για ζώα (Κ9 συναίσθηση).

Μέσα από μία σειρά ασκήσεων οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να διακρίνουν τις δικές τους επιθυμίες, αλλά και των πλασμάτων που καλούνται να βοηθήσουν (ανθρώπων και σκύλων).

Χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, μαθαίνουν πώς να δημιουργούν τη διάθεση, τη θέληση και τα συναισθήματα που απαιτούνται ώστε οι ίδιοι, αλλά και τα πλάσματα με τα οποία συνεργάζονται (άνθρωποι και σκύλοι), να έχουν την ενέργεια να προχωρήσουν, να ξεπεράσουν εμπόδια, να επιτύχουν στόχους και όνειρα και να γίνουν μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Τα χρόνια εμπειρίας μας, τα σεμινάρια marketing που έχουμε παρακολουθήσει αλλά και οι σύμβουλοι μάρκετινγκ που έχουμε προσλάβει, μας έχουν δώσει αρκετά για να μπορέσουμε να σας καθοδηγήσουμε στα πρώτα βήματα της νέας σας καριέρας. Καλωσορίσατε στο Dog Trainer Academy!

Οι σπουδαστές της Σχολής Εκπαιδευτών Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ζωντανές εκπαιδεύσεις με πελάτες μας, σε σεμινάρια και σε events. Μετά την αποφοίτηση δίνεται η δυνατότητα επιπλέον εξάσκησης και πρακτικής σε όποιον το επιθυμεί καθώς και η δυνατότητα συνεργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση της Σχολής, υπάρχει συνεχής υποστήριξη από εμάς, με συμβουλές marketing, συμβουλές για δύσκολα περιστατικά, ενημέρωση και σεμινάρια.

πρακτική άσκηση on action

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, αλλά και αργότερα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν μαζί μας και να παρακολουθήσουν ζωντανά, εκπαιδεύσεις με πελάτες του Μίλα στο Σκύλο σου.

συνεργασίες – συνεργάτες

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να διαλέξει μέσα από διάφορα πακέτα, συνεργασία με την ομάδα του Μίλα στο Σκύλο σου.

πιστοποιητικό παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

προγράμματα παρακολούθησης

Για να ολοκληρωθούν τα παραπάνω μαθήματα απαιτούνται σεμινάρια διάρκειάς 150 ωρών (μερικές φορές και λίγο παραπάνω) τα οποία πραγματοποιούνται βάσει προγράμματος που θα βγάλουμε μαζί σου (συνήθως 10 διήμερα των 15 ωρών – 7 ώρες και τριάντα λεπτά / μέρα).

Ενδιάμεσα υπάρχει

Πρακτική άσκηση που μπορεί να γίνει σε χώρο τις επιλογής

Συνεχή επικοινωνία για τυχόν απορίες

Ανάθεση διάφορων απλών και διασκεδαστικών ασκήσεων

Η διάρκεια των σπουδών εξαρτάται από το πόσο συχνά θα μπορούμε να βρεθούμε μέχρι να ολοκληρωθεί η ύλη.

κλείσε θέση τώρα

Θέλεις να κλείσεις θέση σε κάποιο από τα επόμενα τμήματα της Σχολής Εκπαιδευτών του Μίλα στο Σκύλο σου;
Θέλεις απλά κάποιες πληροφορίες;
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ο Υπεύθυνος της Σχολής θα επικοινωνήσει μαζί σου πολύ σύντομα!