Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

περιποίηση σκύλων

Παροχές

μπάνιο

Το μπάνιο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό λούσιμο. Είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία περιποίησης που εξασφαλίζει την καθαριότητα, την υγιεινή και την άνεση του σκύλου σας.

 1. Κατάλληλα προϊόντα: Χρησιμοποιούμε απαλά υποαλλεργικά σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας για να διασφαλίσουμε όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και την περιποίηση του τριχώματος του σκύλου.
 2. Στέγνωμα και χτένισμα: Προσφέρουμε προσεκτικό στέγνωμα και χτένισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του τριχώματος του σκύλου σας.
 3. Χρήση αρωματικών: Το τελικό άγγιγμα είναι η χρήση αρωματικού σπρέι για να αφήσουμε τον σκύλο σας αναζωογονημένο και φρέσκο.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε σκύλο με αγάπη και αφοσίωση, εξασφαλίζοντας μία θετική εμπειρία για τον ίδιο και για εσάς. Είτε πρόκειται για ένα απλό χαλαρωτικό μπάνιο, είτε για μια εντελώς εξατομικευμένη διαδικασία, είμαστε εδώ για να δώσουμε στον σκύλο σας, μία ανανεωμένη αίσθηση άνεσης, ευεξίας και ομορφιάς που του αξίζει.

Μίλα στο Σκύλο σου Grooming - Περιποίηση Σκύλων - Μπάνιο - Κέρκυρα
Μίλα στο Σκύλο σου Grooming - Κούρεμα - Περιποίηση Σκύλων - Κέρκυρα

κούρεμα

Στο Μίλα στο Σκύλο σου κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητα του σκύλου σας μέσα από ένα κούρεμα, προσφέροντάς του μία εμφάνιση που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του.

Το κούρεμα δεν είναι απλώς η αφαίρεση της τρίχας. Είναι ένας δημιουργικός τρόπος να αναδείξετε τον σκύλο σας, σεβόμενοι τον τύπο του, το τρίχωμά του και την προσωπικότητά του. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 1. Συμβουλευτική: Συζητάμε μαζί σας για το στυλ που επιθυμείτε και ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου σας και τον τύπο του τριχώματός του, επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνική κουρέματος (μηχανή ή ψαλίδι).
 2. Προσαρμογή: Προσαρμόζουμε το κούρεμα σύμφωνα με τον τύπο τριχώματος του σκύλου, τη ράτσα και το στυλ ζωής του.
 3. Προσεκτική φροντίδα: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δίνουμε την αναμενόμενη προσοχή και φροντίδα, εξασφαλίζοντας την άνεση του σκύλου σας.

καλλωπισμός

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρετε στον αγαπημένο σας σύντροφο τον απόλυτο καλλωπισμό, παρέχοντάς του την αναζωογονητική φρεσκάδα που του αξίζει.

Ο καλλωπισμός είναι πολύ περισσότερο από απλή εξωτερική ανανέωση. Είναι ένας συνδυασμός τέχνης και φροντίδας, που στοχεύει στην ολοκληρωμένη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς του σκύλου σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 1. Καθαρισμός αυτιών: Καθαρίζουμε απαλά και προσεκτικά τα αυτιά του σκύλου για να προλάβουμε πιθανούς ερεθισμούς.
 2. Περιποίηση νυχιών: Φροντίζουμε ώστε τα νύχια του σκύλου σας να είναι σε άψογη κατάσταση, προσφέροντας κόψιμο και λιμάρισμα.
 3. Καθαρισμός ευαίσθητων περιοχών.
Μίλα στο Σκύλο σου Grooming - Καλλωπισμός - Περιποίηση Σκύλων - Κέρκυρα
Μίλα στο Σκύλο σου Grooming - Stripping - Περιποίηση Σκύλων - Κέρκυρα

αφαίρεση νεκρού τριχώματος (stripping)

Η υπηρεσία του hand stripping αποσκοπεί στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της διατήρησης της φυσικής εμφάνισης του τριχώματος του σκύλου σας, καθώς αναγνωρίζουμε τη σημασία τους.

Τι είναι το hand stripping;

Το hand stripping είναι μια τεχνική αφαίρεσης των παλιών και νεκρών τριχών, με τη χρήση των χεριών και ειδικών εργαλείων. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο νέο τρίχωμα να αναπτυχθεί υγιές, πυκνό και με φυσική όψη.

Το hand stripping είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σκύλους με σκληρό τρίχωμα, όπως τα Τεριέ, που χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα για να διατηρήσουν την χαρακτηριστική τους εμφάνιση.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου, παρέχουμε hand stripping, το οποίο περιλαμβάνει:

 1. Αξιολόγηση: Εξετάζουμε το τρίχωμα του σκύλου σας για να καθορίσουμε το κατάλληλο χρονικό σημείο για το hand stripping.
 2. Καθαρισμός: Με τη χρήση των χεριών μας και ειδικών εργαλείων, αφαιρούμε παλιό και νεκρό τρίχωμα, ενισχύοντας τη φυσική ανάπτυξη των νέων τριχών.
 3. Φυσική εμφάνιση: Επιδιώκουμε να διατηρήσουμε το φυσικό ύφος του τριχώματος, αναδεικνύοντας τη χαρακτηριστική ομορφιά του.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το τρίχωμα του σκύλου σας υγιές, φυσικό και ανανεωμένο, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά του και προσφέροντάς του μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

κλείστε ένα ραντεβού σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, πείτε μας τις ανάγκες του σκύλου σας και κλείστε ένα ραντεβού για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας