οι υπηρεσίες μας

Εκπαίδευση Σκύλου & Κηδεμόνα

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Σκύλων. Βασικός μας στόχος είναι η αρμονική συμβίωση σκύλων και ανθρώπων.

Ξενοδοχείο - Φιλοξενία Σκύλων

Στο κρατικά αδειοδοτημένο Ξενοδοχείο Σκύλων του Μίλα στο Σκύλο σου, θα βρείτε τις ιδανικές εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία του σκύλου σας.

Online Εκπαίδευση Σκύλου

Εκπαιδευτείτε εσείς και ο σκύλος σας, όπου κι αν βρίσκεστε σε όλο τον κόσμο με τα online μαθήματα Εκπαίδευσης Σκύλου και Κηδεμόνα.

Grooming

Δώστε στον σκύλο σας την περιποίηση που του αξίζει. Οι groomer μας θα κάνουν τα πάντα ώστε ο τετράποδος φίλος σας, να αισθάνεται και να δείχνει τέλεια.

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων

Στο Dog Trainer Academy θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνετε ένας Σωστός Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων.

Σεμινάρια

Παρακολουθήστε τα σεμινάριά μας, online ή δια ζώσης και μείνετε ενημερωμένοι για ότι αφορά την εκπαίδευση και την ψυχολογία του τετράποδου φίλου σας.
Γιατί να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου
Γιατί να εκπαιδεύσεις
τον σκύλο σου
Υπηρεσίες - Μίλα στο Σκύλο σου - Θετική Εκπαίδευση Σκύλων Κέρκυρα

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για έναν σκύλο συντροφιάς είναι να τον εκπαιδεύσει. Η εκπαίδευση, ο χειρισμός και η σχέση μεταξύ σκύλου και ανθρώπου, είναι τα θεμέλια, όχι μόνο για τη διόρθωση αλλά και για την πρόληψη πολλών προβληματικών συμπεριφορών του τετράποδου φίλου μας.

Η σωστή και αποτελεσματική εκπαίδευση, αλλά και οι υπηρεσίες εκπαίδευσης σκύλων υψηλής ποιότητας, βελτιώνουν αποδεδειγμένα την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου και σκύλου. Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι απαραίτητη για να διδάξουμε έναν σκύλο. Αφού ξεκινήσει η εκμάθηση, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το ζώο, ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στον σωστό δρόμο ώστε να έχει ένα πιο αποδεκτό μέλος της οικογένειας και έναν σκύλο «πολίτη», καθώς και έναν σκύλο που είναι πιο πιθανό να τον κάνει χαρούμενο κάθε μέρα.

Η εκπαίδευση βοηθάει στο να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και των ζώων. Ίσως αυτός να είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να εδραιωθεί μία σχέση με τον σκύλο.

Η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι ευχάριστη και για τον σκύλο, αλλά και για τον άνθρωπο, ώστε να είναι αποτελεσματική και στο τέλος να θεωρηθεί επιτυχημένη. Επειδή κάθε λεπτό που περνάμε με τον σκύλο μας, υποθέτοντας ότι αυτός δεν κοιμάται, είναι μια ευκαιρία μάθησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά ανάμεσα στην εκπαίδευση και το παιχνίδι.

Γιατί να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου - Μίλα στο Σκύλο σου - Online Ε΅κπαίδευση

Η μέθοδος εκπαίδευσης, που χρησιμοποιούμε στο Μίλα στο Σκύλο σου, βασίζεται σε μία θεωρία αντίθετη με το διαδεδομένο μοντέλο της αγέλης των λύκων. Αν επιλέξεις να ελέγχεις τις πηγές, τότε μπορείς να ελέγξεις τον σκύλο. Μόλις ο σκύλος καταλάβει ότι εσύ ελέγχεις όλους τους πόρους και ότι πρέπει να τους κερδίσει, έχεις ήδη αρχίσει να εκπαιδεύεις.

Δε χρειάζεται να εδραιωθείς ως «κυρίαρχο σκυλί» ή «αρχηγός της αγέλης». Δε χρειάζεται να ασχοληθείς με «κυριαρχία» και «υποταγή». Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις εξαναγκασμό για να εκπαιδεύσεις τον σκύλο σου, ακόμα κι αν υπάρχουν αυτοί που λένε ότι δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις χωρίς την χρήση βίας.

Η αλυσίδα πνίχτης είναι το πρώτο παράδειγμα των παραδοσιακών εκπαιδευτικών εργαλείων που κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Σε μία πρόσφατη μελέτη στη Γερμανία, το 96% των σκυλιών που πέρασαν την ζωή τους με τον πνίχτη, υπέφεραν από κάποιου βαθμού τραύμα στην τραχεία.

Το να καθιστούμε ορθολογική τη χρήση βίας στην εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό εμπόδιο στην φιλεύσπλαχνη εκπαίδευση και συνεισφέρει στην διάλυση πολλών σχέσεων ανθρώπου – σκύλου. Αντιθέτως ο ευχάριστος τρόπος διαδικασίας μάθησης μπορεί να καθορίσει και να εμπλουτίσει την σχέση σκύλου – ανθρώπου και να κάνει την κοινή ζωή τους πιο απολαυστική.

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Σκύλων – Εκπαίδευση Σκύλου και Ιδιοκτήτη – Μίλα στο Σκύλο σου – Θετική Εκπαίδευση Σκύλων Κέρκυρα
Εκπαίδευση σκύλου και ιδιοκτήτη | Φιλοξενία – Ξενοδοχείο σκύλων | Σχολη Εκπαιδευτών σκύλων
Υπεύθυνος Σπουδών: Ηλίας Ραϋμόνδης