Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Η ιστορία του Patrick και του Fred

Η ιστορία του Patrick και του Fred - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Η ιστορία του Patrick και του Fred

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Wilma Price γυρνούσε στο σπίτι της στο Huntsville του Τέξας, όταν είδε έναν άντρα να στέκεται στην άκρη του δρόμου.

Ο άντρας φορούσε βρώμικα, φθαρμένα ρούχα και κρατούσε ένα χαρτόνι, πράγμα που έκανε τη Wilma να υποθέσει ότι ζητούσε χρήματα. Όταν όμως πλησίασε με τα αυτοκίνητό της και έκοψε ταχύτητα, κατάφερε να διαβάσει καλύτερα τι έγραφε το χαρτόνι που κρατούσε ο άντρας. Το χαρτόνι έγραφε «Σκύλος στη μάντρα. Χρειάζεται βοήθεια».

Η Wilma χωρίς να υπολογίσει τα αυτοκίνητα πίσω της, άναψε τα αλάρμ και βγήκε έξω από το όχημά της. Ρώτησε τον άντρα τι είχε συμβεί και εκείνος, αφού της είπε ότι το όνομά του είναι Patrick και ότι είχε μπει στην φυλακή για 2 μέρες επειδή καταπάτησε ξένη περιουσία.

Σε αυτές τις 2 μέρες είχαν μαζέψει τον σκύλο του και τον είχαν πάει στην μάντρα, λέγοντάς του ότι έπρεπε να πληρώσει 12 δολάρια για να τον απελευθερώσουν. Η Wilma είχε μόνο 8 δολάρια πάνω της και από την άλλη δεν ήταν πλήρως πεπεισμένη με την ιστορία του Patrick και έτσι, έφυγε και γύρισε στο σπίτι της. Όταν έφτασε, κατευθείαν πήρε τηλέφωνο και ρώτησε για τον σκύλο του Patrick.

Η ιστορία του Patrick και του Fred - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Ο άνθρωπος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όχι μόνο επιβεβαίωσε αυτά που είπε ο Patrick, αλλά ανέφερε ακόμη ότι ο σκύλος φαινόταν πολύ περιποιημένος πριν πάει στη μάντρα.

Ο Patrick μπορεί να είναι άστεγος και φτωχός, αλλά φρόντιζε τον σκύλο του. Τα 12 δολάρια ήταν απαραίτητα για να καλυφθούν τα έξοδα της φροντίδας του τις μέρες που πέρασε εκεί, ένα εμβόλιο για την λύσσα και μια εξέταση για σκουλήκια στην καρδιά.

Η Wilma παίρνοντας γρήγορα  την απόφαση, επέστρεψε στο σημείο, όπου είχε δει τον Patrick και τον πήγε με το αυτοκίνητο στη μάντρα. Πλήρωσε το χρέος και είδε τον Fred Frederick να πηδάει στην αγκαλιά του Patrick.

Η Wilma, η οποία επίσης είναι φιλόζωη, συγκινήθηκε πολύ από την αγάπη και τον σεβασμό του Patrick για τον σκύλο του, παρόλο που ο ίδιος έχει τόσα λίγα. Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να τους χαρίσει ένα σπίτι, αλλά ήταν χαρούμενη που τους έφερε πάλι κοντά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης