Μίλα στο Σκύλο σου - Ολιστική Εκπαίδευση Σκύλων

Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Η ιστορία της Λούσι

Η ιστορία της Λούσι - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Η ιστορία της Λούσι

Ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα και έφυγαν με ένα επιπλέον μέλος στην οικογένειά τους

Η Άλισον και ο Νηλ απολάμβαναν τις διακοπές τους στη Σκιάθο το περασμένο καλοκαίρι. Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους άρχισαν να κάνουν παρέα με έναν σκύλο που σύχναζε στην παραλία που κολυμπούσαν.

Δεν ήξεραν αν η συγκεκριμένη σκυλίτσα ήταν από κάποιο σπίτι και αφού το έψαξαν, βεβαιώθηκαν ότι ήταν όντως αδέσποτη. Έτσι, αποφάσισαν να την υιοθετήσουν και να την εντάξουν στην οικογένειά τους.

Όταν συνάντησαν για πρώτη φορά τη Λούσι, ή οποία είναι ένα μικρό Τζακ Ράσελ, το τρίχωμά της ήταν τόσο μακρύ και μπερδεμένο και έπεφτε μπροστά στα μάτια της, δυσκολεύοντάς την ακόμα και να δει μπροστά της όταν περπατάει.

Η Άλισον και ο Νηλ περνούσαν όλη τη μέρα με τη Λούσι. Όταν ερχόταν η ώρα να γυρίσουν στο δωμάτιό τους αφήναν την τετράποδη φίλη τους μόνη της, κάτι που στεναχωρούσε ιδιαίτερα την Άλισον, η οποία ανησυχούσε για το πού θα πάει και αν θα βρει να φάει.

Η ιστορία της Λούσι - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Το βράδυ πριν την επιστροφή τους στην Αγγλία, η ανησυχία τους οδήγησε στο να αρχίσουν να ρωτάνε σε ένα κοντινό μπαρ αν υπάρχει ιδιοκτήτης. Παρόλα αυτά δε βρήκαν άκρη και έτσι αναγκαζόντουσαν να την αφήσουν να βγάλει το βράδυ στο μπαρ, κουλουριασμένη σε μία καρέκλα.

Αφού επέστρεψαν από τις διακοπές τους, ο Νηλ και η Άλισον κοίταξαν σε μία σελίδα στο Facebook που τους είχαν συστήσει από το μπαρ στη Σκιάθο για τέτοιες περιπτώσεις και ανακάλυψαν ότι μια κοπέλα, η Μαρία, είχε δει τη Λούσι δεμένη και μόνη της να τρέμει.

«Ήμουν αναστατωμένη», είπε η Άλισον. «Τότε κατάλαβα πως έπρεπε να τη σώσουμε. Επικοινωνήσαμε με το καταφύγιο σκύλων στη Σκιάθο και μας είπαν ότι θα βοηθήσουν ώστε να μεταφερθεί η Λούσι στη Μεγάλη Βρετανία. Η Μαρία φρόντισε για όλα και το καταφύγιο κανόνισε να περιποιηθεί η Λούσι και να της εκδοθεί και διαβατήριο για κατοικίδια».

Η ιστορία της Λούσι - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Μετά από έξι μήνες η Λούσι μπορούσε πλέον να ταξιδέψει για τη Μ. Βρετανία, όπου η Άλισον και ο Νηλ περίμεναν για να την παραλάβουν και να την πάρουν στο νέο της σπίτι στο Μπόλτον, παρέα με τη νέα της οικογένεια.

«Όταν την πήγαμε σπίτι ήταν ένα κοκαλιάρικο σκυλί, οπότε της δώσαμε ένα μεγάλο πιάτο με κοτόπουλο. Σύντομα ήταν χωμένη στην αγκαλιά μας στον καναπέ», είπε η Άλισον. «Η Λούσι είναι πανευτυχής και αυτό το οφείλουμε στη Μαρία και στο καταφύγιο της Σκιάθου τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα».

Η ιστορία της Λούσι - Μίλα στο Σκύλο σου Blog

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης