Στο «Μίλα στο Σκύλο σου» προσφέρουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας…

Στόχος μας, η αρμονική συμβίωση σκύλων και ανθρώπων…

Το Σύστημά μας

essa-banner

Το σύστημά μας (Επικοινωνία – Συνεργασία – Σεβασμός – Αγάπη), βασίζεται στις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές εκπαίδευσης.

Για εμάς, η αρμονική συμβίωση σκύλων και ανθρώπων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και την αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό, μεράκι, πάθος και αγάπη.

Τα «όπλα» μας είναι στη διάθεσή σας για να πετύχουμε τα θεμιτά για εσάς και τους σκύλους σας αποτελέσματα, στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Βήμα - βήμα

2. vima - vima

Στόχος μας είναι να κάνουμε τα πράγματα απλά, κατανοητά, εύκολα και διασκεδαστικά. Η τεχνική «Βήμα – βήμα» μας βοηθάει να εντοπίσουμε τα προβλήματα συμβίωσης με τον σκύλο σας και να τα κατακερματίσουμε σε απλά και κατανοητά βήματα. Ύστερα, εύκολα και διασκεδαστικά, σας παίρνουμε από το χέρι και βήμα βήμα διασχίζουμε μαζί τον δρόμο που θα σας οδηγήσει στον στόχο σας.

"Δράσε"

3. leisure

Τίποτα δε γίνεται αν δεν αναλάβουμε έστω και για πέντε λεπτά την ημέρα, δράση. Ωστόσο, αρκετές φορές, μέσα στη σημερινή καθημερινότητα, ακόμα και αυτά τα πέντε λεπτά μοιάζουν βουνό.

Η τεχνική «Δράσε» έχει σκοπό να σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε. Αλλάζουμε τρόπους, εξαλείφουμε δυσκολίες, αναζωπυρώνουμε τον ενθουσιασμό και το πάθος, δίνοντάς σας κίνητρα.

Όχι βία

4. oxi via

Οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι μας έχουν διδάξει ότι η βία απλά δημιουργεί  προβλήματα. Στο Μίλα στο Σκύλο σου, κανείς δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς. Όλοι θέλουν αυτό που θέλουμε και εμείς.

Για να μάθεις κάποιον να θέλει αυτά που θέλεις και εσύ, δε χρειάζεται βία. Χρειάζεται γνώση, στωικότητα, σύστημα (ΕΣΣΑ), θέληση (Δράσε) και επιμονή (always there for you – never stop).

Γνώση στον ιδιοκτήτη

5. gnosi ston idioktiti

Για να μπορέσουμε να συμβιώσουμε αρμονικά χρειάζεται όλα να γίνουν απόλυτα κατανοητά. Στο Μίλα στο Σκύλο σου, οποιοδήποτε πρόβλημα (μέσω του Βήμα – βήμα), βρίσκει τη λύση του.

Παρόλα αυτά, το να σας πάρουμε από το χέρι και να σας οδηγήσουμε στο τέλος του μονοπατιού, είναι μια εφήμερη λύση.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου δε χρησιμοποιούμε απλά τεχνικές για να λύσουμε ένα πρόβλημά, σας διδάσκουμε τις τεχνικές αυτές για να μπορείτε να το κάνετε εσείς οι ίδιοι.

Σαν αποτέλεσμα, αφού ολοκληρώσετε τα μαθήματα που θα κάνετε μαζί μας, θα έχετε τα εφόδια (πάντα σε συνεργασία μαζί μας – always  there for you) για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και δυσκολία.

Always there for you

6. always there for you

Οι δικαιολογίες του στυλ ο σκύλος είναι «κυριαρχικός», «φοβικός», «χαζός», ενεργητικός»… δεν υπάρχουν σε μας. Αυτές οι δικαιολογίες στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, χρησιμοποιούνται για να ξεφορτωθούμε πελάτες που χρειάζονται βοήθεια υψηλής ποιότητας και είναι ένας τρόπος να ρίξουμε την ανικανότητα κάποιου στον σκύλο.

Στο Μίλα στο Σκύλο σου δεν υπάρχει αυτό. Όσο εσείς θέλετε να προχωρήσετε, εμείς είμαστε δίπλα σας.

Never stop!

7. never stop

Σκοπός της εκπαίδευσης στο Μίλα στο Σκύλο σου, δεν είναι να κάνουμε τον σκύλο στρατιώτη. Είναι να μάθει ο ιδιοκτήτης να χρησιμοποιεί τα όπλα μας για καλό δικό του αλλά και του σκύλου του.

Όταν μπορείς να κατακερματίσεις ένα πρόβλημα σε πολλά μικρότερα…

Όταν μπορείς να βρεις έναν λόγο για να ασχοληθείς…

Όταν έχεις γνώσεις και εμπειρία να καθοδηγήσεις και να εμπνεύσεις άλλους χωρίς να γίνεσαι βίαιος…

Όταν έχεις δίπλα σου αστείρευτη υποστήριξη σε ότι θες να κάνει ο σκύλος σου… Τότε τίποτα δε σε σταματά!

Εύκολα – απλά – διασκεδαστικά. Εσύ και τα πλάσματα γύρω σου, μπορείτε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας…

Μίλα στο Σκύλο σου – Κέρκυρα

Ηλίας Ραϋμόνδης, Ειδικός στην Επικοινωνία Σκύλων και Ανθρώπων

Τηλέφωνο:  693 7063 485